論文
公開件数:3件
No. 発表論文の標題 著者名等 掲載誌名 巻/号,頁 出版年月 ISSN DOI URL
1 Varietal differences in the chlorogenic acid, anthocyanin, soluble sugar, organic acid, and amino acid concentrations of eggplant fruit
T. MORI, T. UMEDA, T. HONDA, K. ZUSHI, T. WAJIMA, N. MATSUZOE
Journal of Horticultural Science & Biotechnology
88/ 5, 657-663
2013/03



2 種子形成がナス果実のポリフェノール含量および抗酸化活性に及ぼす影響
本田智巳,圖師一文,和島孝浩,森 太郎,北野直子,松添直隆
農業生産技術管理学会誌
19/ 3, 89-93
2012/09



3 Inheritance of Anthocyanin Pigment and Photosensitivity in Eggplant (Solanum melongena L.) Fruit
Tomomi HONDA, Kazufumi ZUSHI, Naotaka MATSUZOE
Environmental Control in Biology
50/ 1, 75-80
2012/02