立命館大学 研究者学術情報データベース
English>>
TOPページ
クニエダ サトミ
國枝 里美
KUNIEDA SATOMI
所属
食マネジメント学部 食マネジメント学科
職名
教授
学会発表
1.
2020/11/25
フレーバーの実践的官能評価 (オフフレーバー研究会 第10回勉強会)
2.
2019/07/02
フレーバーの官能評価分析 (オフフレーバー研究会 第9回勉強会)
3.
2017
呼吸と連動した後鼻腔経路嗅覚刺激による味覚強度増強効果−味質による効果の違い− (日本官能評価学会2017年度大会)
4.
2016/06
Effect of fragrance on prefrontal cortex activity during the working memory task: A near-infrared spectroscopy study (17th International Symposium on Olfaction and Taste (ISOT2016))
5.
2016/06
The development of “
KOKU
” providing flavor (17th International Symposium on Olfaction and Taste (ISOT2016))
6.
2016
呼吸と連動した後鼻腔経路嗅覚刺激による味覚強度増強効果 (日本官能評価学会2016年度大会)
7.
2015/09
A tea flavor wheel for flavor creation of RTD-tea beverages (49th Annual Meeting of the Japanese Association for the Study of Taste and Smell (JASTS XLIX 2015))
8.
2015
市販ドリンク剤のパッケージイメージと香味評価 (日本官能評価学会2015年度大会)
9.
2014/07/15
においに対する官能特性とフレーバーの役割 (オフフレーバー研究会 第4回勉強会)
10.
2014/06/21
乳児は匂いのついた玩具を好むか (日本赤ちゃん学会学術集会)
11.
2013/12/08
フレーバーの官能評価 (日本人間工学会 関東支部第43回大会)
12.
2013/09
Short-term effect of sweeteners intake on human arousal level—a comparative study with sucrose and high-intensity sweet tastants (47th Annual Meeting of the Japanese Association for the Study of Taste and Smell (JASTS 2013))
13.
2013/09
The odor of
Osmanthus fragrans
helps to suppress appetite (47th Annual Meeting of the Japanese Association for the Study of Taste and Smell (JASTS 2013))
14.
2012/11/07
Can infants form cross-modal association between visual and olfactory information?-Associative learning using novel odor- (電子情報通信学会)
15.
2009
アジアにおける食生活の状況について (2009年度日本味と匂学会第43回大会)